Het is handig om veel ideeën te hebben maar soms heb je zo veel ideeën en plannen dat je er in verzand en er uiteindelijk niets gebeurd. Je ziet door de bomen het bos niet meer en je begint aan meerdere dingen tegelijk. Daardoor ontstaat er stress en word je afgeleid van wat je werkelijk wilt doen. Waar ging je onderneming of je project ook al weer over?

De oplossing is heel eenvoudig, vraag om hulp! Dit kun je natuurlijk doen in je omgeving maar het is mijn ervaring dat door veel meningen te horen je vaak nog verder afdwaalt van je pad. Wat dan?

Het beste is om het vanuit jezelf op te lossen en je draak wakker te maken…..Drakenenergie staat voor het leven van je passie, jouw ware talenten.

Van stress naar balans

Vanmorgen was er een draak05ondernemer bij mij die verdwaald is geraakt in een stroom van creativiteit. En er was ook een sterke wens om alles direct uit te voeren. Ze werd hier erg moe van en raakte uit evenwicht. De draak van creatiekracht is bij haar springlevend en wakker maar het is gewoonweg te veel van het goede. Het is dan even nodig pas op de plaats te maken, beide voeten op de grond en even rust nemen. In de rust kan ze voelen wat echt goed bij haar en haar bedrijf past en de overige ideeën even parkeren. (altijd handig om ze te noteren, je weet maar nooit)

Met dit gegeven zijn we al visualiserend aan de slag gegaan. Er mocht nog een belemmering opgeruimd worden en toen de energie van vertrouwen stroomde hebben we een draak tevoorschijn geroepen. Eerder heb ik bij mijn cliënten draken ontmoet die voor een talent stonden wat tot nu toe verstopt was geweest. De draak die hier tevoorschijn kwam, had een heel andere boodschap.

Deze draak was krachtig, vurig en heel aards. Precies wat deze ondernemer nodig had om even te landen bij een te druk hoofd. Deze draak kon haar ondersteunen door rust aan te brengen in de creatieve stroom en om vanuit het hart de juiste keuzes te maken. En als de keuze is gemaakt dan pas wil deze draak vliegen. Ongelofelijk! Deze draak vertegenwoordigt een kracht die haar totaal in balans brengt!

Volg de stem van je hart

Draken willen dat jij je passie leeft en dat je naar de stem van je hart en je intuïtie luistert.

Als je ze daar mee roept kunnen ze je met hun onnoemelijke drakenkracht helpen je zielsmissie te leven. Als je ze te hulp roept vanuit je hoofd zijn ze in geen velden of wegen te bekennen.

Wat je ook nodig hebt de grootste schat ligt verscholen in jezelf, jij hebt het antwoord wat jou het beste dient. Je bent je eigen beste raadgever en wanneer je kiest voor de vorm van een draak zul je merken dat je wordt ondersteund door magische krachten.

Ik wens je super veel succes met alles wat je doet!

Lees ook mijn andere drakenblogs:
Piekeren, somberheid, zorgelijk?
Gelukkiger door betere balans

2016-02-03T18:00:17+00:00