Bevrijd je talent en leef je kracht! Geen stress, angst, zorgelijkheid of je laten leiden door verwachtingen van anderen. Je eigen koers varen, of liever samen met je draak je eigen koers vliegen. Je talenten en krachten zijn een oneindige bron van vreugde en creativiteit. Zonde als je dat laat liggen toch?

Draken staan symbool voor jouw, onderdrukte of nog niet gekende, krachten en talenten. Door hier verbinding mee te maken ben je ongevoelig voor gedoe en stress om je heen. Je bent in staat om je unieke talenten in te zetten en je passie te leven.

Ik heb de draken niet gekozen, zij kozen mij.

Ik krijg regelmatig de vraag waarom draken? Tijd voor een antwoord.rode draak van transformatie

Mijn draken helpen me bij mezelf te blijven, ze geven me vertrouwen, ze laten me mijn talenten zien, voelen en ervaren op een manier die het verstand ver te boven gaat. En ze zijn gewoon super gaaf!

Hoe het begon….
In het voorjaar van 2015 was het heel stil in mijn leven. Toen beangstigend, uiteindelijk geweldig. Mijn coaching praktijk draaide op halve kracht omdat ik mijn energie in een ander project had gestoken, ik had geen freelance opdrachten en geen werk. Wel was er een hondje op mijn pad gekomen en met dat hondje moest ik veel naar buiten, met voor het eerst in mijn leven een stil hoofd. En op een dag in het voorjaar zag ik de aura van een boom…… Natuurlijk dacht ik dat de overgang had toegeslagen en dat ik gek was geworden. Mijn intuïtie zei me echter dat het klopte dus ik ben me steeds meer gaan afstemmen op planten en bomen en zag de energieën die hen verzorgen, of die ze uitstralen. Het bleken natuurwezens te zijn. Als je je kunt afstemmen op de ziel van de natuur kom je beter in verbinding met je eigen ziel, je bent één met alles. Ik heb het voorjaar van 2015 uiteindelijk ervaren als licht, helder en heel gelukkig.

Later in het jaar kreeg ik een kaartje voor het Natuurwezensymposium cadeau en een dame aldaar vertelde me dat ik een hele familie draken bij me had. Daar had ik eerlijk gezegd geen flauw idee van maar ik ben in mijn meditaties maar eens op ze af gaan stemmen. Nieuwsgierigheid is tenslotte een deugd. Ze lieten zich meteen krachtig zien en ervaren. Een prachtige familie met een rode draak van transformatie, een blauwe van liefdevolle ondersteuning en een heel oude witte oma draak voor wijsheid.

Missie

Mijn draken laten mij heel duidelijk mijn talenten en gaven zien, ze ondersteunen me mijn passie te leven en ze willen dolgraag andere draken, die nog niet gezien worden, bevrijden. Ze verlangen naar een kleurige, sprankelende, magische en creatieve wereld. En dat is mogelijk want iedereen heeft een of meerdere draken!

Het is dus niet zo dat ik draken bewust heb gekozen, ze hebben mij gekozen. Ze waren al bij me maar ik wist het niet, ik hoefde alleen mijn hart naar ze te openen.

Het mijn missie om draken te bevrijden om mensen hun creatiekracht en talenten te laten omarmen en hun passie te leven. Met de magie van draken is alles mogelijk!

Magische resultaten

Inmiddels heb ik de draak opgenomen in mijn coaching trajecten met wonderbaarlijke resultaten. Het is zo ontroerend, zo mooi om mensen hun ware talent te zien ontmoeten, om hun ondersteunende krachten wakker te maken. Heel bijzonder en heel dankbaar.

Ik nodig je van harte uit ook jouw passie te leven en op zoek te gaan naar je draak. Durf jij je talent te bevrijden en je talenten werkelijk te leven?

2016-02-16T13:16:34+00:00